faith_ankh (faith_ankh) wrote in egl_comm_sales,
faith_ankh
faith_ankh
egl_comm_sales

!DS : leaving lolita sales: BTSSB, A&P, AP, Algonquins, Sex Pot Revenge, Offbrand.

Hi girls !

This is a leaving lolita sales, so everything must go !
Here a few informations:

-I live in Paris, France
- Shipping fees are not included;
- I'm not responsable for the lost or the deterioration
- I usually send with Colissimo (with tracking number).
- Shipping fees are around 15€ for international and 6€ for France. Hand delivery possible in Paris. ! If it's small objects, I can send it in a large enveloppe, so shipping fees will be around 5€ BUT NO TRACKING IS POSSIBLE.!
- I only use Paypal.
- It's usually an unique size, but I wore them when my size was L/XL.
- Don't hesitate if you need more informations !

My feedback page here !

1. Alice & the Pirates Chandelier skirt (gold and black version)

Bought: 170€
Sold: 120€
Condition: I wore it twice, no damaged. It's a free size because of the elastic.

Official picture:

Image Hosted by ImageShack.us

My picture:




2. Baby, the Stars Shine Bright Tartan Babydoll JSK (pink version)
Bought: 200€
Sold: 100€
Condition: worn a few time, no damaged.

Official picture: (I sell the PINK one, not the grey)

Image Hosted by ImageShack.us

My picture:






3. Baby, the Stars Shine Bright black cotton OP.
Bought: 150€
Sold: 80€
Condition: worn a few times, no damaged. The bow is removable.





5. Baby, the Stars Shine Bright Dot Ribbon necklace (silver and pink version)
Bought: 60€
Sold: 20€
Condition: perfect

Official picture:

Image Hosted by ImageShack.us

My picture:

Image Hosted by ImageShack.us


6. Algonquins shirt
Bought: 60€
Sold: 15€
Condition: worn a few time, no damaged



7.  Algonquins asymmetrical tunic

Bought: 70€
Sold: 20€
Condition: worn once. No damaged.

Front:



Back:



8. Sex Pot Revenge shirt

Bought: 30€
Sold: 10€
Condition: worn once. No damaged. Size M.





9. Offbrand skirt

Bought: 70€
Sold: 10€
Condition: worn a few times, no damaged. Free size.





That's all ! I hope you're interested, and again, don't hesitate to ask me something, about anything !
Tags: !ds, algonquins, alice and the pirates, angelic pretty, baby the stars shine bright, sex pot revenge
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Comments allowed for members only

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 61 comments